BIO certifikát
Firma Health Link, s. r. o. obdržala certifikát na produkciu výrobkov v BIO kvalite, ktoré sú v súlade so zásadami pre ekologické poľnohospodárstvo a tým spĺňajú všetky požiadavky kladené na BIO výrobky.
0 ks 0.00 €
KošíkNákupný košík je prázdny.
Kto má dnes meniny?
Dnes má meniny:
,
zajtra má meniny:
.
Firma Health Link, s. r. o. obdržala certifikát na produkciu výrobkov v BIO kvalite, ktoré sú v súlade so zásadami pre ekologické poľnohospodárstvo a tým spĺňajú všetky požiadavky kladené na BIO výrobky.
Kód produktu: HL065
Aktuálny stav na sklade: Produkt nie je momentálne skladom
Dostupnosť: 7 dní
Kakaové maslo sa získavá lisováním surovej kakaovej hmoty, ktorá sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa realizuje za nízkej teploty – nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú zožltnutiu, uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ho používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
Ďalšie použitie: kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), do čokoládovej polevy, (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na vyprážanie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.
Zloženie: RAW kakaové maslo v bio kvalite.
Hmotnost: 250 g , Krajina pôvodu: Peru
Otázka na predajcu