BIO certifikát
Firma Health Link, s. r. o. obdržala certifikát na produkciu výrobkov v BIO kvalite, ktoré sú v súlade so zásadami pre ekologické poľnohospodárstvo a tým spĺňajú všetky požiadavky kladené na BIO výrobky.
0 ks 0.00 €
KošíkNákupný košík je prázdny.
Kto má dnes meniny?
Dnes má meniny:
,
zajtra má meniny:
.
Firma Health Link, s. r. o. obdržala certifikát na produkciu výrobkov v BIO kvalite, ktoré sú v súlade so zásadami pre ekologické poľnohospodárstvo a tým spĺňajú všetky požiadavky kladené na BIO výrobky.
Kód produktu: HL035
Aktuálny stav na sklade: Produkt nie je momentálne skladom
Dostupnosť: 7 dní
Raw kakaový prášok je skvelou a praktickou ingredienciou pre výrobu všetkých čokoládových a kakaových pokrmov.
CHARAKTERISTIKA
Raw kakaový prášok získaný z nepražených kakaových bôbov odrody Arriba nacional, lisovaním kakaových bôbov za studena. Pri výrobnom procese sa suroviny spracovávajú pri nízkych teplotách, čím sú zachované významné vitamíny, minerály, antioxidanty a predovšetkým enzýmy, ktoré sa ničia pri teplotách nad 40 ° C. Zároveň si takto spracovaný kakaový prášok ponecháva chuťové vlastnosti a vône prirodzene obsiahnuté v kakaových bôboch.
ÚČINKY
Podobne ako kakaové bôby, aj kakaový prášok má viac antioxidantov a flavonoidov ako akákoľvek iná potravina, vrátane čučoriedok, červeného vína, čierneho alebo zeleného čaju. Kakaový prášok je bohatý na množstvo základných minerálov vrátane horčíka, síry, vápnika, železa, zinku, medi, draslíka a mangánu.
Vysoký obsah teobromínu stimuluje uvoľňuje svalstvo, rozširuje cievy a spoločne s horčíkom a vitamínmi rady B priaznivo ovplyvňujú centrálny nervový systém. Zvýšením hladiny určitých neurotransmiterov podporuje kakao pozitívnu, mladistvú a jasnú myseľ, má stimulujúce a povzbudzujúce účinky. Vďaka látkam, ako sú anandamid, arginín, dopamín, tryptofan a fenyletylamín, je surový kakaový prášok skutočným antidepresívom a slúži ako vynikajúci prostriedok na doplnenie energie a vitality a celkové posilnenie imunitného systému.
POUŽITIE
Raw kakaový prášok je skvelou a praktickou ingredienciou pre výrobu všetkých čokoládových a kakaových pokrmov, nápojov a dezertov, pretože sa správa ako bežný kakaový prášok. Môžete ho použiť v rade chutných receptov na dezerty a nápoje – napr. mandľovo-kakaové mlieko, kakaový krém z datlí a konopného semienka, kakaový krém z kakaového masla, kakaovo-kokosové guľôčky s medom a kokosovým maslom a mnoho ďalších.
Otázka na predajcu